Зворотнiй зв'язок




Ми в соціальних мережах

Спортзал поруч у ХарковI — це Феромон!

05.07.2021

Ми впевнені майже на сто відсотків, що, якщо ви шукаєте спортзал поруч у нашому улюбленому місті Харків, вам підійде один з п’яти наших клубів.

Ми запрошуємо вас у спортзал на Салтівці — Героїв Праці (навіть ближче, ніж Караван) та Бучми, Північній Салтівці, Гагаріна та Олексіївці. Ми запрошуємо на індивідуальні та групові тренування в спортзалі дівчат і молодих хлопців, жінок і чоловіків.

Як відбуваються заняття в спортзалі?

Усі п’ять залів обладнані найсучаснішими тренажерами. Тут ви знайдете еліптичні та велотренажери, бігові доріжки. Окремо представлена ​​зона для занять з важкими вагами й кардіозона. Заняття проводять професійні та дипломовані тренери, які є призерами багатьох спортивних змагань. Не залежно від того, ви займаєтеся з тренером індивідуально або без, тренер постійно знаходиться в залі, щоб, якщо у вас виникне питання, ви завжди могли звернутися за допомогою.

Так чи інакше, перше заняття в спортзалі проходить за підтримки одного з наших тренерів. Він проведе вам інструктаж, розповість, де що знаходиться та як користуватися тренажерами. Наш спортзал підійде і для новачків, і для вже досвідчених спортсменів.

А якщо я новачок у спортивному залі?

Якщо ви новачок у цій справі та вперше плануєте відвідати спортивний зал, ми хочемо дати кілька рекомендацій! Тренування в спортзалі не означає, що, коли ви зайшли, відразу потрібно сісти на який-небудь тренажер. Спочатку потрібно розім’яти м’язи та суглоби, щоб не травмуватися в перший же день. Достатньо зробити вправи для плечових, ліктьових і колінних суглобів, попереку та шиї. При виконанні вправ важливо правильно дихати. Послідовність переходів від тренажера до тренажера так само важлива.

На перший погляд, може здатися, що складно. Саме тому ми рекомендуємо почати з занять з тренером хоча б протягом місяця. Він покаже, з чого почати, як вибирати навантаження — вага та швидкість. Не поспішайте братися за великі ваги, бо кількість повторень теж грає роль. Так само тренер покаже в якому становищі повинні бути тіло, руки, ноги, стопи, лікті при виконанні тієї чи іншої вправи. Після тренування важливо відновити серцебиття, а між вправами робити невеликі розтяжки м’язів, щоб вони не забивалися, а ставали еластичними.

Коли ви засвоїте матеріал, зможете продовжити тренування самостійно.

Тренування у спортзалі для схуднення

Тренування в спортзалі для схуднення передбачають індивідуальний підхід. Тренер підбирає для вас індивідуальну програму вправ, враховуючи ваш вік, зріст, вагу, фізичний стан здоров’я. Якщо є хронічні захворювання, проблеми з травленням, обміном речовин і захворювання ендокринної системи, їх важливо враховувати при складанні як навантажень, так і рекомендацій по харчуванню. Ми завжди просимо наших клієнтів бути відкритими в цих питаннях, щоб вони могли досягти бажаних результатів, як можна швидше.

Абонемент у спортзал

У нас не один абонемент у спортзал. Їх багато. Є окремо абонемент на відвідування спортивних клубів. Є знижки для студентів і тих, хто відвідує спортивний зал в обідній час. Так само є абонементи для двох і сімейний. Хочете більше знижок? Купуйте абонементи на 3, 6 місяців або річний абонемент.

Вибирайте найближчий спортзал до вас у Харкові й ласкаво просимо!

ЗАПИШIТЬСЯ НА БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ!

Безкоштовне пробне заняття в будь-якому клубі мережі фітнес клубів «Феромон»





ukUkrainian